Klantenservice

Verzending: 

Bij «Homestock.be» vragen we een bijdrage in de verzendkosten van 5,95 euro voor zendingen in Nederland en België, ongeacht gewicht en/of afmeting en ongeacht het aantal artikelen of kartons.

Bij een bestelling van een subtotaalbedrag van 100 euro of meer zijn de verzendkosten gratis!

Verzendingen mogelijk naar België & Nederland.

Levertijd is meestal 2 à 5 werkdagen, indien dit langer is krijg je bericht. Bestellingen voor 15:00 geplaatst en via iDEAL of Paypal voldaan worden dezelfde dag verzonden. Je ontvangt een mail met de PostNL track&trace code waarmee je het pakket kunt volgen tot aan je deur.

Betaling:

Je kunt je bestelling afrekenen in de veilige en vertrouwde online omgeving van je eigen bank via iDEAL, MisterCash of via PayPal.

Minder tevreden?

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via “info@homestock.be” of door het “herroepingsformulier” in te vullen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Postadres: 

Homestock.be t.a.v. retouren
Weerstandersstraat 87
2180 Ekeren / België

(let op dit is geen bezoekadres, retouren brengen is niet mogelijk)